Classes

Horaris 2023

Tanquem els dies festius a Barcelona | Cerramos los festivos de Barcelona

El nostre mètode | Nuestro método

El Hatha Yoga és una disciplina mil·lenària, que a través d’exercicis treballa la força, la flexibilitat, l’equilibri, la consciència del cos i el control de la respiració. Han sorgit multitud de mètodes, la pràctica regular dels quals està demostrat que reporta beneficis a nivell físic, emocional i mental. Partint del Hatha Yoga clàssic, et proposem aglutinar els aspectes clau dels diferents mètodes que considerem més adequats per al cos contemporani. Combinem sessions de ritme tranquil, amb d’altres on augmentem la intensitat i dificultat dels exercicis, adaptant-nos sempre a qui tenim a classe.

El Hatha Yoga es una disciplina milenaria, que a través de ejercicios trabaja la fuerza, la flexibilidad, el equilibrio, la conciencia del cuerpo y el control de la respiración. Han surgido multitud de métodos, la práctica regular de los cuales está demostrado que conlleva beneficios a nivel físico, mental y emocional. Partiendo del Hatha Yoga clásico, te proponemos aglutinar los aspectos clave de los diferentes métodos que consideramos más adecuados para el cuerpo contemporáneo.


Les sessions es fan en una sala de yoga amb ventilació i llum natural. Quan el temps ho permet, realitzem les classes al terrat.

Las sesiones tienen lugar en una sala de yoga con ventilación natural. Cuando el tiempo lo permite, realizamos las clases en la azotea.

Classes take place in a yoga hall with fresh air circulation. When weather permits, we practice in the rooftop.


Quota mensual
39
  • sessions il·limitades

Truca’ns per reservar una classe de prova.

Llámanos para reservar una clase de prueba.

Call us to book a trial lesson.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close